PALVELUT

PALVELUT

TÄLLÄ SIVULLA ESITTELEMME MEDIAOSUUSKUNTAMME TUOTTAMIA PALVELUJA

HENKILÖKUVA- JA TAPAHTUMADOKUMENTIT


Onko mielessäsi joku, joka ansaitsisi oman henkilökuva dokumentin? Haluaisitko tehdä henkilödokumentin omista vanhemmistasi?


Haluatko antaa jollekin erityiselle ihmiselle lahjaksi oman videotervehdyksesi tai jopa pienen dokumentin sinusta? Suunnitteletko video CV:n tekoa?


Millaisia tapahtumia haluaisit dokumentoida omasta elämästäsi?R-TV


R-TV on Suomen suurin vapaaehtoisvoimin toimiva suurten kysymysten ja henkisten arvojen netti-TV-kanava.


R-TVn ohjelmissa tarkastellaan henkisyyttä, sen eri näkökulmista ja teemoista.KONSERTTIKUVAUKSET JA STREAMIT


Toteutamme myös LIVE- stream kuvauksia erilaisiin tapahtumiin ja konsertteihin. Teemme niistä myös editoituja tallenteita, esim. tapahtumanjärjestäjien YouTube -sivuille markkinoimaan seuraavan vuoden tapahtumaa.

YRITYSVIDEOT MARKKINOINTIIN


Teemme erilaisia mainosvideoita yrityksesi tarpeisiin. Kaipasit sitten lyhyempää mainosvideota kotisivuillesi tai vaikka muutaman minuutin yritysesittelyä toiminnastanne. Toteutamme myös pidemmät videot esimerkiksi yrityksen historiaa tai sen merkkitapahtumaa juhlistamaan.


Sinä päätät - Sinä valitset - Me toteutamme.

JULKAISUTOIMINTA


Teemme Shadow Booksilla pienimuotoista julkaisu- ja kustannustoimintaa kirjojen parissa. Haluatko saada kirjasi julkaistua ja levitykseen maailmalle?


Omakustanteena julkaistut kirjat eivät välttämättä pääse esille kirjakauppoihin, mutta kustantamon kautta tämä onnistuu.


Pyydä tarjous meiltä kirjasi julkaisemiseksi!